Delaware Sigurimi i anijes

Ne mund t'ju ndihmojmë të merrni një sigurim të anijeve me çmim të ulët për Delaware!

Shumë nga klientët tanë janë të shqetësuar se ata nuk mund të marrin një sigurim të mirë të anijes kur ndryshojnë regjistrimin e tyre të flamurit në regjistrimin e flamurit Delaware. Ky nuk është problem pasi regjistrimi i anijes Delaware dhe Delaware konsiderohen flamuj të shkëlqyeshëm dhe janë brenda komunitetit evropian.

Ne kemi një grup të kompanive të nivelit të lartë të sigurimeve me të cilët ne punojmë dhe në varësi të llojit tuaj të anijes dhe moshës, ne do t'ua përcjellim detajet e anijes tuaj atyre për një kuotë pa ndonjë detyrim nëse jeni të interesuar.

Thjesht paraqisni formularin më poshtë ose nëse jeni një klient ekzistues thjesht na tregoni numrin e porosisë tuaj ose kur regjistroheni tek ne klikoni në opsionin në formularin tonë të porosisë dhe keni nevojë për ndihmë në sigurimin e sigurimit.

MERR KUOTEN E SIGURIMIT