Regjistrimi i Varkave dhe Jahteve Delaware
Ne regjistrojmë Varka dhe jahte nën flamurin e Delaware (USA)Request here your Delaware deletion certificate


Regjistrimi 1 vjeçar i Delaware (USA)
Tarifat shtetërore për regjistrimin 1 vjeçar
+ FEE SHICERBIMI JON
+ Licencë OPTIONALE e Radios për Radio
+ Delaware OPTIONALE LLC të zotërojë varkën
Regjistrimi 3 vjeçar i Delaware (USA)
Tarifat shtetërore për 3 vjet regjistrim
+ FEE SHICERBIMI JON
+ Licencë OPTIONALE e Radios për Radio
+ Delaware OPTIONALE LLC të zotërojë varkën

NJOFTIM I RËNDËSISHËM 27 SHKURT 2023

Këtë javë, Delaware DNREC dhe Roja Bregdetare e SHBA-së njoftuan se nuk do të pranonin më regjistrime për anijet që nuk janë të vendosura në të vërtetë në ujërat e shtetit të Delaware. Për këtë arsye, ne po ju bëjmë me dije se kemi ende shumë opsione të tjera për të regjistruar anijen tuaj dhe disa janë edhe më të lehta dhe më pak të kushtueshme se regjistrimi i Delaware.
Ne do të dëshironim të rekomandonim Poloninë, Langkawi, San Marino dhe Mbretërinë e Bashkuar si një alternativë për regjistrimin në Delaware. Ne mund ta regjistrojmë anijen tuaj në cilindo nga këto juridiksione dhe nëse keni nevojë të regjistroni një anije tregtare, ne mund të regjistrohemi gjithashtu në Panama, Maltë, BVI dhe Ishujt Kajman.

Gjëja e parë që duhet kuptuar është se nën cilin flamur lundroni nuk ka të bëjë fare me kombësinë tuaj! Të gjitha regjistrimet që ne ofrojmë janë të disponueshme për çdo kombësi. Në disa raste, ne duhet të vendosim pronësinë e anijes tuaj në një kompani të re të fjetur (që ju zotëroni) në mënyrë që të respektoni rregullat, por ky është vetëm një avantazh, pasi këto kompani ju ofrojnë gjithashtu mbrojtje nga përgjegjësia dhe kanë disa avantazhe të tjera .

ZGJEDHJA JONË KRYESORE DO TË JETË FLAMURI POLOK

Flamuri polak Ă«shtĂ« ndoshta flamuri ynĂ« mĂ« i mirĂ«, pasi procesi i regjistrimit Ă«shtĂ« i thjeshtĂ«, pa anketa pĂ«r t'u bĂ«rĂ« dhe pjesa mĂ« e mirĂ« Ă«shtĂ«; ju merrni regjistrimin pĂ«r jetĂ«, kĂ«shtu qĂ« nuk ka mĂ« rinovime! Nuk kĂ«rkohet asnjĂ« provĂ« pagese dhe nuk duhet tĂ« lundroni kurrĂ« nĂ« ujĂ«rat polake! MeqenĂ«se Polonia Ă«shtĂ« njĂ« anĂ«tare e plotĂ« e Bashkimit Evropian, ky dokument flamuri pranohet kudo nĂ« botĂ« dhe vjen nĂ« 2 gjuhĂ«. Ne kujdesemi pĂ«r tĂ« gjithĂ« procesin pĂ«r ju dhe pĂ«rkthejmĂ« tĂ« gjitha letrat tuaja aktuale tĂ« varkĂ«s nĂ« polonisht si pjesĂ« e tarifĂ«s sonĂ«. MUND TË REGJISTROJMË NJË ARKA NË POLONI PËR 24 ORË. Ju do tĂ« merrni regjistrimin e pĂ«rkohshĂ«m tĂ« vlefshĂ«m pĂ«r tĂ« pĂ«rdorur nĂ« 1 ditĂ« dhe mĂ« pas atĂ« tĂ« pĂ«rhershĂ«m disa javĂ« mĂ« vonĂ«. Shiko detajet https://www.polish-yacht-registration.com/

FLAMUR MBRETËRIA E BASHKUAR

Regjistrimi në Mbretërinë e Bashkuar (MB) ju jep të drejtën të mbani flamurin e kuq të flamurit, i cili mbahet në konsideratë të lartë brenda komunitetit detar. Dokumentet nuk janë aq shumë dhe flamuri është i vlefshëm për 5 vjet dhe ofron një proces rinovimi shumë të lehtë. Regjistrimi është i ngjashëm në MB si për përdorim privat ashtu edhe për përdorim komercial dhe tarifat janë të njëjta. Shiko https://www.uk-yacht-registration.com/

FLAMUR LANGKAWI

Langkawi (Malajzi) ofron një nga regjistrimet më të lehta dhe më të përshtatshme të anijeve në botë. Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Langkawi si një pronar privat ose një entitet (kompani) dhe ta përdorni atë për aktivitete private, komerciale ose barebare. Procesi i konfigurimit nuk zgjat shumë dhe dokumentet e nevojshme nga ju janë shumë të drejtpërdrejta dhe më të rëndësishmet; në shumicën e rasteve, ne nuk kemi nevojë për një raport anketimi nga ju, i cili do t'ju kursejë shumë kohë dhe shpenzime. https://www.langkawi-yacht-registration.com/

FLAMURI I SAN MARINOS

San Marino është një juridiksion i ri që po fiton gjithashtu popullaritet pasi ka regjistrim të thjeshtë dhe kostoja nuk është shumë e lartë. Të gjitha varkat nën 24 metra nuk kanë nevojë për rilevim dhe regjistrimi i përkohshëm mund të bëhet në 48 orë. Shiko detajet https://www.san-marino-yacht-registration.com/

NJOFTIM PËR DIALERËT

DEALERS: Ne jemi gjithmonë në kërkim të tregtarëve të rinj për të punuar dhe për të paguar komisionet më të larta në industri, ndërsa tarifat tona janë më të ulëta se çdo kompani tjetër që ofron regjistrime të jahteve në Poloni, MB, Langkawi dhe San Marino. Nëse jeni të interesuar të bëheni një tregtar për ne, na kontaktoni dhe ne mund t'ju ofrojmë tarifa speciale për tregtarët.

Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit

  Poloni MbretĂ«ria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 799 EUR 950 USD prej € 525
Shiko detajet Shiko detajet Shiko detajet Shiko detajet

Regjistrimi i jahteve Delaware - i disponueshëm për T ALL GJITHA kombësitë!

Shumë evropianë dhe amerikano-jugorë kanë zbuluar se duke regjistruar anijen tuaj në Delaware ata mund të shmangin burokracinë e vendeve të tyre të origjinës. Ne mund t'ju kemi regjistruar në vetëm 3 ditë nëse përdorni shërbimin tonë të përshpejtuar ose nëse nuk nxitoni, mund ta bëjmë atë brenda 2 javësh.

Po, ju mund të regjistroni një varkë në Delaware (SHBA) dhe letrat tuaja do të jenë të vlefshme në çdo vend të botës. Kjo do të thotë për shembull, që një Evropian, i cili regjistron anijen e tij në Delaware mund të vizitojë çdo port Evropian me këto dokumente. Ne gjithashtu kemi shumë amerikanë të jugut që preferojnë të lundrojnë nën flamurin e SHBA në ujërat ndërkombëtare.

Pjesa më e mirë e regjistrimit në Delaware është shkresa minimale e përfshirë dhe shpejtësia për ta konfiguruar atë. Thjesht na dërgoni një faturë të noterizuar të shitjes (shih detajet më poshtë) dhe plotësoni formularin tonë online dhe ju jeni vendosur. Nëse keni nevojë për dokumentet tuaja me nxitim, ne mund ta bëjmë atë brenda 3 ditësh!

Cila është kostoja për regjistrimin e flamurit Delaware? Së pari është pagesa e shërbimit tonë prej 179 $, - (maksimumi 15 ditë) ose $ 249, - për shërbimin e shpejtë 3-ditor. Ne përfshijmë koston e përkthimeve dhe tarifat e ndërlidhësve në tarifën tonë të shërbimit, kështu që nuk ka asnjë kosto të fshehur !. Pjesa e dytë është tarifa aktuale e qeverisë (shih më lart) dhe varet nga madhësia e anijes tuaj dhe nëse doni të regjistroheni për 1 ose 3 vjet.

Sa shpejt mund ta bëni regjistrimin në Delaware?
Koha jonë standarde e regjistrimit është pak më pak se 2 javë ose nëse doni të përdorni shërbimin tonë të shprehur do të duhen vetëm rreth 3 ditë. Ju duhet të shtoni 2/3 ditë shtesë nëse duhet të krijojmë një Delware LLC për ju.

Cilat kombësi mund të regjistrojnë varkën e tyre nën flamurin Delaware (SHBA)?
Të gjitha kombësitë mund të regjistrojnë jahtin e tyre në Delaware. Gjithashtu nuk ka kufizime të kombësisë për krijimin e një kompanie LLC në Delaware.

Për sa kohë është e vlefshme regjistrimi i flamurit Delaware?
Ju keni mundësinë të regjistroheni për 1 vit ose për 3 vjet. Regjistrimi bëhet sipas vitit kalendarik, pra nga 1 janari deri më 31 dhjetor. Ne tashmë mund t'ju regjistrojmë nga tetori për vitin e ri.

A duhet të krijoj një kompani për të zotëruar anijen time?
Ju ose mund të regjistroheni si një person privat i çdo kombësie ose si një Delaware LLC. Zgjedhja është me të vërtetë e juaja dhe duhet të bazohet në nevojën e; konfidencialiteti, përgjegjësia dhe ajo për të cilën planifikoni të përdorni anijen.

Po në lidhje me Taksën Evropiane të TVSH-së?
Nëse keni prova që TVSH-ja është paguar në anijen tuaj në ndonjë vend evropian, ju nuk duhet të largoheni fare nga ujërat evropiane, ndërsa jeni regjistruar në letrat e Delaware.

A duhet të regjistrohem si pronar privat ose pronar i korporatës?
Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në dy mënyra; me pronarin që është një individ privat nga çdo vend ose ju mund të zgjidhni të regjistroni varkën tuaj nën një kompani mbajtëse. Nëse vendosni të regjistroheni nën një kompani mbajtëse, ne do të krijojmë një kompani Delaware LLC për ju. Ne mund ta konfigurojmë SHPK-në për ju në 48 orë për një tarifë prej 299 USD dhe do të duhet të paguani vetëm tarifat e ulëta vjetore të mirëmbajtjes prej $ 400 USD pas vitit të parë. Nëse e përdorni LLC vetëm si një kompani pronësie e anijes tuaj, nuk do të ketë asnjë taksë që do të paguhet pasi ajo përdoret vetëm për të zotëruar anijen tuaj.

Si duket regjistrimi i flamurit Delaware?
Regjistrimi në Delaware vjen në një paketë e cila përbëhet nga një kartë regjistrimi e formatit të kartës së kreditit dhe 2 afishe (dekale) për në varkën tuaj.ÇfarĂ« dokumentesh nevojiten pĂ«r njĂ« Regjistrim nĂ« Delaware?
Dokumentet për të vendosur pronësinë në Delaware janë shumë të thjeshta:

OPSIONI 1 - Pronësia e individit privat

 1. Plotësoni formularin tonë online (3 min)
 2. Na siguroni një kopje të një fature të noterizuar të shitjes
 3. Opsionale : Të gjitha anijet që vijnë për regjistrim në Delaware nga një regjistër i huaj do të duhet të kenë një kopje të Fshirjes nga ai regjistër. Regjistrimet nuk do përpunohen pa të.
 4. Opsionale : nëse anija juaj është krejt e re na duhet një kopje e Certifikatës së Origjinës.

Nëse na ofroni kopjet e dokumenteve të mësipërme me email. Ne mund ta kemi anijen tuaj të regjistruar në më pak se 3 ditë!

OPSIONI 2 - Pronësia nën kompaninë tuaj LLC
 1. Plotësoni formularin e konfigurimit të kompanisë sonë - ne do të krijojmë një Delaware LLC për ju në 48 orë
 2. Ne më pas do t'ju ofrojmë një faturë të shitjes që ju t'ia shisni varkën tuaj LLC tuaj

Atëherë dokumentet janë të njëjta si për pronësinë private:
 1. Plotësoni formularin tonë online (3 min)
 2. Ne tashmë kemi një kopje të faturës suaj të shitjes ndërsa e keni shitur në SHPK-në tuaj
 3. Opsionale: nëse anija ishte regjistruar më parë nën një flamur tjetër - atëherë na duhet një kopje e regjistrimit aktual ose Certifikata e Fshirjes
 4. Opsionale: Nëse varka juaj është krejt e re, na duhet një kopje e Certifikatës së Origjinës.

Avantazhet e pronësisë së anijes nën një korporatë LLC:
 1. Një Delaware LLC ofron mbrojtje nga përgjegjësia personale. Për shembull, në rastin e dëmtimit të ndonjë anije apo strukture tjetër, edhe nëse nuk ishte faji i pronarëve të anijeve.
 2. Regjistrimi nën një Delaware LLC gjithashtu ofron privatësi të plotë pasi në Delaware të gjitha informacionet në lidhje me anëtarët e një LLC nuk kërkohet të regjistrohen në shtet dhe nuk janë në regjistrin publik.
 3. Kostoja është vetëm minimale dhe është shumë e shpejtë për të vendosur një LLC

Shërbime të tjera që ne ofrojmë në lidhje me Regjistrimet e Delaware:

Certifikata e fshirjes - 99 USD * (plus tarifat e ndërlidhës)
Letra zyrtare e qeverisë Delaware që konfirmon anijen është fshirë nga regjistri

Kompania Delaware LLC - 299 dollarë
Ne mund të konfigurojmë një Delaware LLC që ju të zotëroni anijen tuaj. Duhen vetëm 48 orë

Ne gjithashtu mund të organizojmë një licencë të Radio Radio

Siç jeni me siguri të vetëdijshëm, është e detyrueshme me ligj që të ketë një licencë - radio radio në bordin e anijes tuaj në çdo kohë, kështu që ne ju rekomandojmë klientëve tanë ta marrin këtë ndërsa aplikojnë për dokumentin e pronësisë tuaj të anijes. Të paturit e një licence të personelit në bord shmang problemet kur kontrolloheni nga autoritetet lokale.

Ju nuk keni nevojë të bëni ndonjë kurs për të marrë licencën, gjithçka që ju nevojitet është disa informacione rreth jush dhe anijes tuaj që mund të plotësohen në formularin tonë të porosisë. Plotësoni formularin, bëni pagesën dhe në të njëjtën ditë, ju keni një certifikatë radiotelevizioni për anijen tuaj që është e vlefshme për të gjitha vendet e botës.

Ne ofrojmë licenca të shifrave që lëshohen nga qeveritë e SH.B.A.-së dhe Mbretërisë së Bashkuar. Të dy nuk kanë kufizime për shtetësinë tuaj ose nën të cilin flamuri është regjistruar anija juaj dhe janë të vlefshme për 10 vjet. Na merr vetëm 1 ditë për të marrë licencën tuaj.

Whatfarë lloj licence të nevojit për ujërat Ndërkombëtare?
Nëse përdorni anijen tuaj në ujërat ndërkombëtare (madje Bahamas ose Kanada) do t'ju duhet një licencë ndërkombëtare e rendit. Për të marrë një licencë të vlefshme në të gjithë botën që është e vlefshme në të gjitha ujërat ndërkombëtare, ju keni dy mundësi:

Leja e lëshuar nga UK Telecom 169 USD me regjistrim të një varke (215 USD pa):
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një numër të saktë botëror të lëshuar nga autoritetet e Telekomit në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS, dhe EPIRB në barkën tuaj DHE NUK KA M MNDSISHME NGA KU FJALA JU JENI RREGULLUAR AKTUAJ.

Leje e lëshuar nga US FCC 349 USD:
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një shifër të lëshuar nga autoritetet amerikane të Telekomit FCC. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS, dhe EPIRB në barkën tuaj DHE ONSHT VETM VERTET P FORR VESHJET E FLAGJUARA T US SHBA.

Regjistrohuni tani në 3 hapa të thjeshtë

separator