LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO

Siç jeni me siguri të vetëdijshëm, është e detyrueshme me ligj që të ketë një licencë të personelit - radio në bordin e anijes tuaj në çdo kohë.

Lawshtë e detyrueshme me ligj që të keni një licencë të qarkullimit në anije tuaj në çdo kohë, kështu që ne ju rekomandojmë klientëve tanë ta marrin këtë ndërsa aplikojnë për dokumentin tuaj të pronësisë. Të paturit e një licence të personelit në bord shmang problemet kur kontrolloheni nga autoritetet lokale.

Ju nuk keni nevojë të bëni ndonjë kurs për të marrë licencën, gjithçka që na nevojitet është disa informacione për ju dhe anijen tuaj që mund të plotësohen, në formularin tonë të porosisë. Plotësoni formularin, bëni pagesën dhe në të njëjtën ditë, ju keni një certifikatë radiotelevizioni për anijen tuaj që është e vlefshme për të gjitha vendet e botës.

Ne ofrojmë licenca të shifrave që lëshohen nga qeveritë e SH.B.A.-së dhe Mbretërisë së Bashkuar. Të dy nuk kanë kufizime për shtetësinë tuaj ose nën të cilin flamuri është regjistruar anija juaj dhe janë të vlefshme për 10 vjet. Na merr vetëm 1 ditë për të marrë licencën tuaj.

Whatfarë lloj licence të nevojit për ujërat Ndërkombëtare?
Nëse përdorni anijen tuaj në ujërat ndërkombëtare (madje Bahamas ose Kanada) do t'ju duhet një licencë ndërkombëtare e rendit. Për të marrë një licencë të vlefshme në të gjithë botën që është e vlefshme në të gjitha ujërat ndërkombëtare, ju keni dy mundësi:

Leja e lëshuar nga UK Telecom 169 USD me regjistrim të një varke (215 USD pa):
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një numër të saktë botëror të lëshuar nga autoritetet e Telekomit në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS, dhe EPIRB në barkën tuaj DHE NUK KA M MNDSISHME NGA KU FJALA JU JENI RREGULLUAR AKTUAJ.

Leje e lëshuar nga US FCC 349 USD:
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një shifër të lëshuar nga autoritetet amerikane të Telekomit FCC. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS, dhe EPIRB në barkën tuaj DHE ONSHT VETM VERTET P FORR VESHJET E FLAGJUARA T US SHBA.

 
Regjistrohuni TANI!