1. Konfiguroni LLC tuaj

  2. Zgjidhni regjistrimin e anijes ose kartelën elektronike

  3. Konfirmimi i porosisë

Hapi 1: Së pari zgjidhni emrin tuaj LLC dhe plotësoni informacionet më poshtë
Hapi 2: Zgjidhni regjistrimin e flamurit 1 ose 3 vjet
Ju lutemi zgjidhni më poshtë njërën prej opsioneve:
LLC Information Form:
Informacione për LLC
Agjent i regjistruar
Informacione për kontaktin
Adresa e shtepise